De peelings van
Ekseption

HUIDANALYSE – PEELING – GEZICHTSBEHANDELING – EPILEREN – BROWVITAMINE

Peelings

Wil je jouw huid verbeteren en naar een volgend niveau brengen? Kies dan voor de peelings van Ekseption.

De peelings van Ekseption zijn op natuurlijke basis. Denk aan papaya, pompoen, komkommer en suikerriet die op innovatieve wijze zijn samengesteld om je huid mooier en gezonder te maken.

Ekseption

Het basisprincipe van een chemische peeling (of peeling met zuren) is ongeacht het soort zuur hetzelfde: het verwijderen/losmaken van de dode huidcellen en het stimuleren van de celdeling.

De chemische peeling gaat dus ‘aan het werk’ in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt een gladde, jonge huid verkregen.

Met Ekseption gaan we ervoor zorgen dat de pH waarde van uw huid weer tot een normale waarde komt, zodat huidklachten verminderen of zelfs verdwijnen. Er zijn 13 peelings, dus voor elke huid.

Omdat elke peeling een eigen doel heeft om te bereiken, is het niet nodig om gezonde cellen te beschadigen en wordt de omliggende huid gespaard. De peelings kunnen in meerdere lagen worden opgezet, afhankelijk van het huidprobleem en de gevoeligheid van de klant. Door correcte neutralisatie van de peelings is de werking zeer gecontroleerd. Alle peelings kennen het innovatieve anytime principe.

Visie & werkwijze

Het is heel simpel; volg de visie en werkwijze van Ekseption en dan worden de resultaten behaald, onderhouden en behouden. Als je kiest voor een behandeling met peeling bereid jij je huid voor met producten van Ekseption. Hiervoor is een intake nodig om te bepalen welke producten jij nodig hebt. Deze huidanalyse is gratis.

Na elke peeling ervaar je direct al de eerste verbetering en bezorgt de combinatie met de juiste skin care voor nog meer resultaat op de langere termijn.

De visie en werkwijze is zeer eenvoudig. Het gaat om het duidelijk krijgen van de wensen, dan de huid voorbereiden, dan activeren, wederopbouw en als laatste onderhouden van de behaalde resultaten.

Vragen of meer informatie?